Veelgestelde Vragen

je mag ons ook altijd mailen

Wat biedt dit platform wat ik ergens anders niet vind?

Allereerst maak je deel uit van een grote en groeiende community van Qigong-beoefenaars met de mogelijkheid tot uitwisseling van ervaringen, discussie en het stellen van vragen.

Je traint online met deskundige docenten die allemaal minimaal 15 jaar lesgeven en je hebt elke maand toegang tot nieuwe video's van trainingen, teachings en talks. Heel veel video's hebben een begeleidende tekst en uitleg, zodat je weet waar je het voor doet.

En er komt nog  veel meer mooie inhoud zoals een app, challenges en persoonlijk advies. Eigenlijk bestaat een uitgebreid Qigong-platform zoals dit nog niet.

Is dit voor beginners of gevorderde beoefenaars?

Beide. We hebben een beginners- en een gevoderdencursus en er zijn trainingen in alle levels, van kort tot lang. Dit is een medische vorm van Qigong die door iedereen beoefend kan worden. En dat is ook de bedoeling, vandaar dit platform. Instructeurs halen er naast hun eigen training ook inspiratie uit voor hun lessen.  

Wat als ik mijn membership wil upgraden of opzeggen?  

Beide is mogelijk en gaat heel makkelijk. Voor upgraden én opzeggen kan je ons gewoon even een (kort) mailtje sturen.
  • Je upgrade gaat vervolgens gelijk in zodat je toegang hebt tot alle inhoud die bij je upgrade hoort.
  • Je hebt 1 maand opzegtermijn dus je zit nooit ergens aan vast. 

Testimonials

Wat onze studenten zeggen     

Fijn dat dit een partner is van het Chi Neng Instituut. Daar heb ik mijn opleiding gedaan en uit deze video's haal ik inspiratie voor mijn lessen.

Myrthe van der Meij

The House of Qigong is het beste online platform wat ik heb gevonden. Wat een aanbod! Ik ben blij met de vele video's en lessen. 

Jan Beemster

Hier ben ik superblij mee. Het lijkt wel Netflix! Ik log in en kies mijn training. Ook mijn partner sluit nu af en toe aan. Ideaal.

Angéla Kramers

Gemaakt met